продукти

Bizzio екосистема

Тухлички, които изграждат вашия бизнес


Bizzio е cloud екосистема от интегрирани модули и решения от тип SaaS. Bizzio може да бъде достъпвано от всяка точка на света с интернет и няма ограничения по работни места и потребители. Решенията ни са крос-платформени и работят на всякакъв хардуер и OS. Могат да се издават документи на всички езици и валути. Bizzio е свързано и комуникира с множество различни външни системи и програми.

Bizzio ERP

Bizzio ERP е гръбнакът на цялата система. Той може и знае всичко. Стоки, наличности, цени, клиенти, сделки, печатни документи, пари, спедиции, производство, календари, графици, аларми, справки, печалба, WMS, CRM, e-commerce... Списъкът от понятия, които Bizzio разбира, е много, много дълъг.

BIZZIO DEMO Вход за стартиране на Bizzio, ако е инсталиран.
За инсталиране - потърсете ни за техническа помощ…


сигурност

Вашите данни са на възможно най-сигурното място – в трезорите на дейта център Daticum. Daticum е най-реномираният дейта център в BG. Там са още cloud инфраструктурите на държавата, на банки и медии. Поддържа се най-висока степен на информационна сигурност, както и свързаност в и извън BG. Нашите клиенти от Европа и света имат отличен достъп до услугите ни.модулност и леснота на използване

Bizzio е набор от голямо количество “Lego тухлички”, чрез които се изграждат персонални решения. Всеки наш клиент има свой собствен профил, в който е неговата конфигурация на използваните модули + запрограмирана специфика. Това прави Bizzio изключително гъвкав и в същото време максимално близък до нуждите на клиента.
Bizzio Mobile

Bizzio Mobile е олекотена версия на Bizzio ERP, работеща на мобилни устройства и смартфони. Bizzio Mobile е предназначена за служители, работещи в движение.

Типични сценарии за това са:

● фирмени представители приемащи поръчка на място при клиента;
● служители разнасящи стоки до клиенти (с оптимизация на маршрута);
● служители приемащи плащания на място и издаващи съответните документи за това;
● техници извършващи монтажи на терен с отчитане на вложени материали и труд;
● достъп до общ календар със задачи;
● изготвяне на бързи справки в движение.

BIZZIO Mobile  -  вход към Bizzio MobileBizzio WMS

Bizzio WMS е предназначена за служители работещи в големи складове.

Типични сценарии за това са:

● приемане на нова стока и подреждането ѝ по локации в склада;
● проверка на доставки и дали всичко поръчано е на лице;
● събиране на стоките по поръчки (с оптимизация на маршрута в склада);
● товарене на стоки по превозни средства, маршрути и клиенти;
● правене на ревизии по различни стратегии и обхват;
● изготвяне на различни видове справки.

Bizzio B2B

Bizzio B2B отваря web портал за вашите регулярни клиенти. Те могат бързо и лесно да правят поръчки към вас. B2B сайтът ви е винаги с актуалните стоки, картинки, цени, количества, промоции и т.н., а направените поръчки автоматично се завеждат в Bizzio ERP, спестявайки трудоемка ръчна работа. Отново чрез портала клиента може да види направените от него поръчки, техния статус, дали са платени, да изтегли фактурите си и т.н...

Това което отличава Bizzio B2B от един стандартен интернет магазин е:

● входа не е свободен, случайни външни лица не могат да видят никаква ваша бизнес информация, достъп имат само клиенти с предоставен от вас акаунт;

● финализирането на поръчките е силно опростено, стъпки като плащане, спедиция, адрес, и др. са пропуснати, защото те са предварително известни на системата;

● Bizzio B2B се внедрява и пуска в експлоатация много бързо, а ефектът от него е незабавен.

Допълнителна полезна възможност е ваши служители да могат да приемат поръчки на място при клиента.
Bizzio B2B работи на всякакви устройства.Bizzio E-shop

Bizzio E-shop е нашият интернет магазин, който е двупосочно интегриран с Bizzio ERP.

Идеята е, че всички ваши стоки и услуги, с които търгувате, вече са въведени в Bizzio ERP с техните описания, картинки, характеристики, цени, количества... и могат веднага да станат видими и в интернет магазина ви.

И обратно – всички продажби направени през интернет магазина моментално се регистрират в Bizzio ERP като поръчки готови за изпълнение. Магазинът ви се управлява изцяло от Bizzio ERP. Категории, стоки, цени, промоции, бонус точки, банери, количества, описания, характеристики, филтри, плащания, спедиции и мн. други – всичко се менажира от Bizzio ERP. От своя страна Bizzio ERP е интегриран с почти всички спедиторски фирми, като това още повече подпомага и автоматизира електронната ви търговия.

Ето малка част от интернет магазините, изградени с Bizzio E-shop:

starnails.bg, www.bobimx.com, specialnite-deca.bg, www.handybanya.bg, www.uchmag.com, www.fenix.bg, kamiona.com, www.mrfg.be, cloud.mrfg.be, www.mobel.bg, topspeed.bg, superphone.bg, agropal-bg.comRIZN

RIZN.bg e партньорска фирма с 20+ години опит в разработката на интернет магазини.

С RIZN сме един екип и чрез тях можем да предложим интернет магазини с много повече възможности. RIZN имат безброй награди за "Сайт на годината", "Магазин на годината", "Дизайн на годината" и мн. други. RIZN имат и огромен опит в маркетинга, CEO оптимизацията, изграждането на съдържание + още много know-how в правенето на един магазин печеливш. Чрез RIZN можем да предоставим интеграция към повечето известни BG и световни e-Commerce платформи, а именно CloudCart, Shopify, WordPress, WooCommerce, Magento, GombaShop.
И най-важното – RIZN е отново двупосочно интертирана с Bizzio ERP.

Ето няколко общи проекта:

mebelmag.bg, snb.bg, bobimx.com
Bizzio 2.0

Bizzio 2.0 е в процес на разработка и ще комбинира в едно Bizzio ERP, Bizzio Mobile и Bizzio WMS.

Продуктът работи на всякакви устройства, компютри и OS. Bizzio 2.0 запазва 90% от интерфейса на горните продукти (с който сте свикнали и познавате) и на 10% го доразвива и усъвършенства. Скоростта, с която работи, е увеличена многократно, като създава чувство на лек и приятно работещ продукт.

По план Bizzio 2.0 трябва да бъде завършен към края на 2023 г. и от 2024 г. да за започне поетапното мигриране на клиентите към него.Bizzio 3.0

Bizzio 3.0 е нашето бъдеще и в момента е на чертожните ни дъски. Bizzio 3.0 ще бъде с нова философия при създаване на различните бизнес модели. Ще бъде проектиран на изцяло нова платформа, на нов тип сървъри, нова по-бърза база от данни, по-нова архитектура и нов много по-гъвкав модел на документите. Ще бъде проектиран по технологията mobile-first, т.е. ще работи на всякакви устройства, като интерфейса му ще бъде адаптивен.

Планираме да започнем реална работа по него в началото на 2024 г.
downloads


Bizzio ERP guide.pdf – ръководство за потребителя;
E-commerce API.pdf - API за връзка на външни интернет магазини с Bizzio;
Install.zip - инсталатор на Bizzio ERP за някои специфични ситуации;
AnyDesk - инструмент за отдалечен достъп при нужда от помощ;Microsoft Silverlight x64 – за 64bit Windows;
Microsoft Silverlight x32 – за 32bit Windows;


Firefox ver.51 - Firefox браузер необходим за компютри MAC;
c39hrp36dltt.ttf - баркод шрифт използван за баркод етикети;
zebra_51075682.exe - Windows драйвер за етикетните принтери на Датекс;
CashRegisterManager.exe - драйвер за връзка на Bizzio с широк спектър касови апарати;
AssociatePrinter.zip - Add-on за MS Word за асоцииране на принтер към шаблон;