НАЧАЛО BIZZIO КЛИЕНТИ INCLOUD HARMONICA MotoTest ЛУНЕН ШАХ КОНТАКТИ

MotoTest - Листовки на КАТ 2017

За апликацията

MotoTest е приложение за Android, за подготовка на бъдещите шофьори за теоретичния изпит пред КАТ. Апликацията е безплатна, без реклами и некомерсиална. Създадена е единствено с желанието ни да подобрим степента на подготовка на младите шофьори и съответно да направи нашите пътища малко по-безопасни. MotoTest е легенда и през 20 годишната си история хиляди курсисти са минали обучението си с варианти на този софтуер.


В програмата са предвидени 3 основни режима за подготовка - Обучение, Изпит и Поправка. Разликите между тях са обяснени в съответните секции на самата апликация. При всеки един от тези режими се генерира нова уникална листовка, състояща се от 45 въпроса. Листовката се генерира по специални алгоритми от измежду почти 1500 въпроса и над 1000 картинки.


Обърнете внимание, че има много въпроси с по няколко верни отговора. Времето за решаване на една листовка е 40 минути.


След приключване на решаването на листовка се получава изчерпателна информация за това как е била решена. MotoTest следи степента на усвояване на всеки един от тези 1500 въпроса и изчислява Ранг на цялостната подготовка. Текущият ранг може да се види в секцията Настройки, както и да се нулира.


МотоТест е предназначен за млади хора водещи динамичен начин на живот и разполагащи с модерен смартфон или таблет. Идеята е докато чакат на спирка или скучаят на лекция да могат да работят върху своята шофьорска подготовка.

За смъкване

MotoTest може да бъде изтеглен за Вашият Android телефон или таблет от тук.
Екипа на ф.GenCloud пожелава на всички безопасно пътуване по безкрайните пътищата на света!